Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Udgivelser

Giv dit barn den bedste start på læsning

Bogens fokus er på at styrke børns sprog og tidlige erfaringer med at lege med skriftsprog, og den giver forældre og andre voksne praktiske idéer og eksempler med henblik på at styrke og støtte deres børns forudsætninger for læsning og skrivning på en legende og sjov måde.

I hvert kapitel bliver en ny færdighed eller et nyt fokusområde introduceret, f.eks. tidlig literacy, samtale og ordforråd, og forfatterne beskriver forskellige strategier, man kan bruge for at hjælpe barnet med at udvikle det pågældende område. Hvert kapitel afsluttes dels med en række nyttige spørgsmål til at komme i gang og dels med nogle refleksionsspørgsmål, som kan bruges til at overveje, hvor godt strategierne virker.

Bogens forfattere er tilknyttet det canadiske Hane Center, som tager udgangspunkt i en legende tilgang til læring med børnenes lyst og interesse og positive interaktioner mellem forældre og børn som centrale omdrejningspunkter. Målgruppen for bogen er forældre til børn i 2-7-årsalderen, men alle, der arbejder med børn i denne aldersgruppe, kan have gavn af den

Del siden på email

Du deler et link til siden: Giv dit barn den bedste start på læsning