Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Udgivelser

Noah skal i skole. En højtlæsningsbog om det første skoleår

Noah skal i skole er en højtlæsningsbog for elever i 0. og 1. klasse og handler om det første vigtige skoleår. Bogen følger drengen Noah, hans familie og klassekammerater i skolen og derhjemme, og den viser, hvordan det føles at være seks år og starte i skole og dermed være vant til at være en af de store i børnehaven og nu pludselig er blandt de mindste i skolen.

Bogens 28 kapitler kan hvert læses på cirka 20 minutter og slutter af med relevante samtalespørgsmål. Desuden indeholder bogen arbejdsmateriale med afsæt i folkeskolens forenklede Fælles Mål, sådan at det kan bruges som et idékatalog til læreren samt indgå som en naturlig del af klassens årsplan.

Bogen kan både læses højt af forældre eller bedsteforældre som støtte til og forberedelse af skolestarten, pædagoger i førskolegruppen i børnehaven, lærere i børnehaveklassen for de nye børn og indskolingslærere for de lidt ældre elever, som med bogen kan huske tilbage på deres egen skolestart. Bogens temaer spænder vidt lige fra drillerier, bedsteforældre, drømme og død til fantasi, ferie, glæde og sygdom.

Del siden på email

Du deler et link til siden: Noah skal i skole. En højtlæsningsbog om det første skoleår