Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Konferencer og seminarer

Working together to encourage equity through literacy communities: a challenge of the 21st century

Denne europæiske literacykonference tilbyder mødepunkt for et diskussionsfora, der diskuterer udfordringer relateret til literacy som social practice. 

En af konferencens hovedpointerne er, at fremhæve research og eksempler på god praksis i den literacy der finder sted i og udenfor skolen. Næste års konference afholdes i Madrid fra den 3-6 juli 2017. Det er 20. gang at konferencen afholdes bl.a. i samarbejde med "International Development in Europe Committee (IDEC) of the International Literacy Association" (ILA), "The Spanish Reading and Writing Association" (AELE), med støtte fra "the University Complutense of Madrid" (UCM), der dette år afholder konferencen.

Arrangørerne opfordrer undervisere, forskere, bibliotekarer, studerende, forældre mm. til aktivt at deltage i konferencen, og dermed medhjælpe til at udvikle god literacy- og undervisningspraksis. 

Del siden på email

Du deler et link til siden: Working together to encourage equity through literacy communities: a challenge of the 21st century