Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Konferencer og seminarer

Åbningsreception for Nationalt Videncenter for Ordblindhed og andre Læsevanskeligheder (NVOL)

Det nye center etableres i regi af Nationalt Videncenter for Læsning, men med selvstændig hjemmeside og nye medarbejdere. Derfor springer champagne-propperne. Vi byder på kransekage, faglige oplæg og et kig på den nye hjemmeside.

PROGRAM

14.00 Centerleder Lene Storgaard Brok byder velkommen og fortæller om NVOL’s rammer og processen med opbyggelsen af centeret.

14.30 NVOL’s faglige konsulenter, Anne-Mette Veber Nielsen, Minna Nørgaard Bruun og Stine Fuglsang Engmose, giver en introduktion til centerets kerneområder: Hvad er skriftsprogsvanskeligheder? Hvilke temaer er højaktuelle på området? Og hvordan vil det nye center bidrage til at udvikle og formidle viden om ordblindhed og andre læsevanskeligheder?

15.15 Faglig formidler Katja Vilien inviterer til en guidet tour på den spritnye hjemmeside.

15.30 Fejring og frie faglige samtaler over kransekage og bobler.

Alle er velkomne.

Har du ikke mulighed for at deltage? Vi deler de faglige oplæg som videopræsentationer på hjemmesiden efter arrangementet.

Del siden på email

Du deler et link til siden: Åbningsreception for Nationalt Videncenter for Ordblindhed og andre Læsevanskeligheder (NVOL)