Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Konferencer og seminarer

Lancering af literacy.dk-udgivelse: Skrivedidaktik og skriveforskning

Hvordan kan man arbejde med skrivning? Der er mange positioner i skriveforskningen, der fortæller os om, hvordan elever kan blive gode til at skrive. I denne udgivelse giver vi dig overblik og indsigt.

Kender du literacy.dk?
På literacy.dk udgiver Nationalt Videncenter for Læsning forskningsartikler inden for literacy-området i en didaktisk ramme. Forskningsartiklen ledsages af en læseguide, der kan sætte gang i eftertanke og refleksion og anvendes i undervisningen. Meget af materialet er målrettet lærerstuderende og undervisere på professionshøjskoler, men det kan anvendes bredt af alle, der har interesse i literacy-området.

I denne udgivelse sætter vi fokus på skrivedidaktik og skriveforskning. Udgivelsen handler denne gang om Frøydis Hertzbergs artikel ”Tusindbenets vakre dans” og indeholder blandt andet videomateriale, artikler og en fotoserie, der kan gøre os klogere på, hvordan man kan arbejde med skrivning i skolen.

Vi sørger for bobler og højt humør, så hvis du brænder for eller er nysgerrig efter at lære mere om skriveforskning og skrivedidaktik, så kom og del dit engagement med os.

Du kan melde dig til begivenheden på vores hjemmeside.

Lanceringen afholdes online på grund af coronasituationen.

Vi glæder os!

Bilag

Del siden på email

Du deler et link til siden: Lancering af literacy.dk-udgivelse: Skrivedidaktik og skriveforskning