Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Konferencer og seminarer

Teaching Strategies for Navigating Literacies; Navigating Power

Sådaaaaan!” Det giver god mening at udbryde det til en fodboldkamp, men mindre at gøre det på den fine restaurant eller midt i en eksamenssituation. Sprog anvendes alt efter situation og sammenhæng, og hvis man mestrer det, så er det let at tage del i samfund, uddannelses- og arbejdsliv.

Men hvordan lærer vi børn og unge at forstå og overføre literacyprakssiser fra et område til et andet? Hvordan lærer vi dem at overføre viden og strategier fra et fag til et andet, og hvordan lærer vi dem at navigere mellem hverdagssprog og fagsprog? Det vil den amerikanske forsker Elizabeth Birr Moje give et indblik i den 26. september.

Nationalt Videncenter for Læsning inviterer til en workshop med Elizabeth Birr Moje, som vil præsentere en række undervisningsstrategier med fokus på de læsninger og navigationskompetencer, elever skal udvikle for at kunne orientere sig i skolen, i samfundet og i livet. Hun kalder det Navigating literacies, Navigation power.

Program

Kl. 10.00: Registrering, kaffe og croissant

10.30-12.00: Teaching Strategies for Navigating Literacies; Navigating Power

Bilag

Del siden på email

Du deler et link til siden: Teaching Strategies for Navigating Literacies; Navigating Power