Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Konferencer og seminarer

Veje til Literacy - Faglig læsning og skrivning

Nationalt Videncenter for Læsnings årlige konference Veje til Literacy afholdes som tre webinarer, hvor centerets medarbejdere vil dele viden med jer. Det tredje webinar er:

Faglig læsning og skrivning
v/ Jesper Bremholm
Vi har talt om det længe, men udfordringen er der stadig. Faglig læsning og skrivning har stået højt på den uddannelsesmæssige agenda i efterhånden mange år, men ikke meget tyder på, at opgaven af den grund for alvor er blevet lettere. Tværtimod. Blandt andet digitaliseringen af undervisningens tekster og elevernes læsevaner medvirker til, at det i dag er endnu vigtigere, at faglærerne har fokus på at understøtte elevernes læsning og skrivning af fagenes tekster. I oplægget præsenterer jeg forskellige tilgange til arbejdet med faglig læsning og skrivning med særlig vægt på erfaringer fra projektet Skriv i naturfag, hvor elever i indskolingen skriver små fagbøger i tilknytning til undervisningen i natur/teknologi.

Bilag

Del siden på email

Du deler et link til siden: Veje til Literacy - Faglig læsning og skrivning