Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Aktuelt

Tv-interview om læring i familien

Læsning og læring er ikke længere kun en sag for skolen. Familien og forældre især er kommet mere og mere i søgelyset – og på banen – i forhold til deres børns læring.

Niels Kryger, lektor på Aarhus Universitet, er gæst i tv-programmet Spørg om Læsning, der denne gang sætter fokus på læring i familien.

Interview med Niels Kryger, Aarhus Universitet

Niels Krygers holdning er, kort sagt, at inddragelsen af hjemmet og forældrene mere er et udtryk for samfundets unødvendige indblanding og en økonomisk tænkning, end det er en interesse for barnets bedste.

Og så har børn, ifølge ham, altid lært i familien.
Se Niels Kryger udfolde sine pointer i interviewet nedenfor.

Niels Kryger interviewes af Henriette Romme Lund, faglig konsulent i Nationalt Videncenter for Læsning.

Om Spørg om Læsning

I Tv-programmet Spørg om Læsning inviterer Nationalt Videncenter for Læsning forskere og fagfolk i studiet for at give svar på forskellige spørgsmål om læsning, skrivning og sprog. Programmet henvender sig især til forældre.

Programmet Spørg om Læsning er tilrettelagt af Nationalt Videncenter for Læsning og produceret af tv-kanalen dk4. Samtlige udsendelser kan ses på Nationalt Videncenter for Læsning site videnomlaesning.dk og centrets kanal på YouTube.

 

Del siden på email

Du deler et link til siden: Tv-interview om læring i familien