Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Aktuelt

Hvem skal have årets læseinitiativpris?

Så inviterer Landsforeningen af Læsepædagoger endnu engang personer og institutioner til at indstille gode og initiativrige kollegaer til Årets Læseinitiativpris. Sidste frist for indstilling er 1. juni 2017.

Hent indstillingsskemaet her 

Alle kan indstille

Alle kan indstille, og alle projekter vedr. læsning kan blive nomineret herunder projekter fra biblioteker, børneinstitutioner, skoler, efteruddannelser m.m.

Projekterne formidles

Landsforeningen af Læsepædagoger ønsker også at formidle viden om projekterne. Derfor vil alle indstillede projekter blive omtalt på foreningens hjemmeside, og nominerede initiativtagere vil blive opfordret til at skrive en artikel om projektet i Læsepædagogen.

Sidste års prisvinder

Sidste år løb Transportens Udviklingsfond med prisen. Formålet med projektet var at styrke læsefærdighederne hos voksne i transportbranchen.

Om Læseinitiativprisen

Årets Læseinitiativpris er på 15.000 kr. og med den ønsker foreningen at opmuntre til iværksættelse af projekter, der kan medvirke til at bedre læsefærdigheden.
Prisen uddeles i samarbejde med Gyldendal Uddannelse.

Del siden på email

Du deler et link til siden: Hvem skal have årets læseinitiativpris?