Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Udgivelser

Leg med tal og former – sjove aktiviteter i naturen

Matematisk forståelse handler om farver, former, mønstre, tid, størrelse, vægt, klassificering, problemløsning, rumfornemmelse og sammenligninger, og den grundlægges i børnenes leg, når de eksempelvis opdager og skaber mønstre, spiller spil og bevæger sig ude i naturen. Leg med tal og former er en praksisbog til børnehaven og børnehaveklassen, der netop beskriver, hvordan man kan skabe basis for matematisk forståelse gennem leg.

Mange af bogens aktiviteter passer særligt godt i et udendørs miljø, som byder på dels store områder at bevæge sig på og dels mange forskellige genstande, som kan bruges. Bogen kobler matematik sammen med en række områder/temaer i form af leg, læring, drama, teknik, biologi, socialt samspil, sprogudvikling, udendørsophold og bevægelse. På den måde dækker bogen de fleste af børnehavens vigtigste områder. Det er bogens ønske at inspirere til et matematikarbejde, som giver mening for såvel børn som pædagoger.

Del siden på email

Du deler et link til siden: Leg med tal og former – sjove aktiviteter i naturen