Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Udgivelser

Podcasterens håndbog

I Podcasterens håndbog deler tre podcastere praktiske erfaringer med produktion af podcasts. Bogen er en kronologisk guide, der trin for trin fører dig gennem de forskellige faser af produktionen: fra udviklingen af den spæde idé til etableringen af et engageret lytterfællesskab. Bogen kan således læses i sin helhed, men den kan også tjene som opslagsbog, når man f.eks. bliver i tvivl om, hvilken mikrofon man skal vælge, eller hvordan man laver det bedste interview.

Bogen inddeler podcastprocessen i fire faser: På tegnebrættet, bag mikrofonen, i klipperummet og ude i verden. Alle fire faser er inddelt i en række kapitler, som gennemgår emner som idé- og konceptudvikling, genrer, brug af udstyr, speak- og spørgeteknik, redigering, fortællemodeller, brug af lyd og musik, lancering, reklamer og sponsorering. Bogen lægger både vægt på udvikling af podcastens indhold og teknisk kunnen såsom brug af forskellige mikrofoner, den efterfølgende redigering, det endelige mix, hvordan en podcast-host fungerer, og hvordan den færdige podcast fanger og inddrager lytterne.

Bogen henvender sig både til nybegynderen og til øvede podcastere.

 

Del siden på email

Du deler et link til siden: Podcasterens håndbog