Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Konferencer og seminarer

Konference: Ny viden om børn og unges læse- og medievaner

Det er fire år siden, at undersøgelsen Børns læsning 2017 trak overskrifter. Nu kommer en ny undersøgelse: Børn og unges læsning 2021. I den anledning inviterer Tænketanken Fremtidens Biblioteker sammen med Center for Anvendt Skoleforskning til konferencen Ny viden om børn og unges læse- og medievaner.

På konferencen præsenteres undersøgelsens resultater, der følger op på rapporten Børns læsning 2017. Du får mulighed for at bidrage med ideer og få inspiration til, hvordan undersøgelsens anbefalinger kan bruges i det videre arbejde med børn og unges læsning, læseglæde og læsefællesskaber – både på kommunalt og nationalt niveau.

Til konferencen kan du blandt andet møde forskerne Stine Reinholdt Hansen og Thomas Illum Hansen fra Center for Anvendt Skoleforskning og Tina Jane Lupton og Johanne Gormsen Schmidt fra Københavns Universitet. Moderator er Jacob Fuglsang, uddannelsesredaktør på Politiken.

Del siden på email

Du deler et link til siden: Konference: Ny viden om børn og unges læse- og medievaner