Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Aktuelt

Fif til ferielæsning 2015

Centret lancerer, sammen med Dansklærerforeningen og Københavns Kommunes Biblioteker, nu Fif til Ferielæsning 2015. To interaktive plakater henvendt til landets skoleelever fyldt med tips til gode bøger, læsefif og film, hvor børn og unge fortæller om bøger og læsning.

Det er tredje år i træk, at Fif til Ferielæsning går i luften inden sommerferien og i år er der både er en plakat til forældre og elever i 0.-5. klasse og en plakat til elever i 6.-10. klasse.

Download de to plakater nedenfor. 

Bredt samarbejde om en fælles interesse

De tre initiativtagere er gået sammen om at lave en interaktiv plakat, fordi de tror på, at læsning er døren til gode oplevelser og viden, og at let adgang til læsestof er nøglen til at komme nemt og hurtigt i gang.

Og det er de ikke ene om.

Lærere og læsevejledere i hele landet plejer at bakke op om initiativet ved at lægge plakaten på Elev- og ForældreIntra. På mange biblioteker hænger man den op. Den interaktive plakat bliver delt af forskellige organisationer via de sociale medier.

Desuden har forskere, fagpersoner og forlag bidraget til udvikling af plakaten.

Del siden på email

Du deler et link til siden: Fif til ferielæsning 2015