Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Aktuelt

Hvem skal være årets læsevejleder?

Igen i år uddeler Notas udviklingsfond årets læsevejlederpris – og du kan være med til at bestemme, hvem der skal modtage den.

Kender du en læsevejleder, som har gjort en særlig indsats og fortjener at blive anerkendt for sit store arbejde? Så nominer ham eller hende til årets læsevejlederpris. 

Sådan gør du

Send en mail med navnet på den, du synes, fortjener prisen. I mailen skal du også skrive en begrundelse for nomineringen samt en beskrivelse af personen. Mailen skal sendes til Inge Padkær Nielsen, leder, Udvikling & Kommunikation på Nota, på ipn@nota.dk

Alle kan nominere kandidater til læsevejlederprisen 2016. Vinderen findes blandt de indstillinger, Nota modtager. Deadline for nominering er fredag den 21. oktober. 

Om Nota´s udviklingsfonds læsevejlederpris

Nota, Nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder, uddeler hvert år et studielegat til en læsevejleder og speciallærer, der har gjort en ekstraordinær indsat i forhold til at hjælpe ordblinde børn i folkeskolen. Foruden hæderen modtager årets læsevejleder 12.500 kroner og et diplom.

Læsevejlederprisen 2016 uddeles på Notas konference ”Alle kan læse” den 2. november 2016. 

Del siden på email

Du deler et link til siden: Hvem skal være årets læsevejleder?