Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Aktuelt

Tidsskrift om skrift på vej

Til april udkommer centrets tidsskrift Viden om Literacy for 19. gang. Temaet er skrift og alle artiklerne vil kunne downloades gratis her fra hjemmesiden.

Hvis du gerne vil have en mail tilsendt når tidsskriftet er udkommet så sæt kryds under Tidsskrift i "Få viden om literacy i din indbakke" her på siden.

Skrift 

Med temaet skrift menes der selve skrifttegnet, fonte, håndskrivning, det at arbejde med skrift såvel kunstnerisk, pædagogisk som didaktisk, skriftens udvikling og dens betydning for kognition.

Det hele sættes under lup via ikke mindre end 15 bidrag fra både forskere, fagfolk og praktikere.

Syn for sagen

For ikke kun at tale om håndskrift men også vise den, indholder tidsskriftet tre håndskrevne digte af henholdsvis Henrik Nordbrandt, Lone Hørslev og Rasmus Halling Nielsen.

Endvidere viser vi fotografier af skrift i det københavnske bybillede, alle taget af Rasmus Lund Mathiesen til hans afgangsprojekt "Copenhagen Type" fra Københavns Designskole.

 

 

Del siden på email

Du deler et link til siden: Tidsskrift om skrift på vej