Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Aktuelt

Læsevejlederbrev 5, December 2020

Når man kaster et blik tilbage på 2020, er det et historisk specielt år, og det er umuligt ikke at tænke på den globale sundhedskrise. Vi ved, at alle I omkring os har knoklet for at sikre børn, elever og studerende de bedste muligheder midt i en svær tid.

Her i centeret er vi også berørte, men ikke i en grad, der matcher de udfordringer, som pædagoger, lærere og undervisere alle steder i samfundet står midt i. Når jeg i år vil fortælle lidt om livet i Nationalt Videncenter for Læsning, sker det derfor i stor anerkendelse af jeres indsats i en exceptionel tid. Men på trods af omstillling og forandringer er der også gode nyheder, og dem vil jeg fortælle lidt om, for arbejdet med at samle, skabe og sprede viden om læsning og skrivning har heldigvis fortsat stor bevågenhed.

Så der er stadig gang i den her hos os. Vi er med til at skabe forandring og sætte fokus på et forhold, som ikke bliver mindre vigtigt i vores samfund, nemlig at kunne læse og skrive. På næste side skal I høre mere om, hvordan vi gør.

Fra alle os (på hjemmekontorerne) til alle jer (på arbejdspladser og hjemmekontorer) får I den største julehilsen.

Glædelig jul og godt nytår.

Lene Storgaard Brok
Centerleder

Download Læsevejlederbrev 5, december 2020

Del siden på email

Du deler et link til siden: Læsevejlederbrev 5, December 2020