Nationalt Videncenter for Læsning udvikler i samarbejde med pædagoger, lærere, forskere og andre viden om literacy til gavn for den enkelte og samfundet.

Nationalt Videncenter for Læsning
Humletorvet 3
1799 København V
+45 41 89 90 90
info@videnomlaesning.dk

EAN 5798009882882
CVR 30891732

Udgivelser

Hit med sproget

Hit med sproget er en foldebog til forældre og deres babyer i 0-1-års alderen. På den ene side af bogen er der billeder af Hit med lydens vokaldyr: Ulla Ugle, Anton Abe, Ælle Ælling, Ib Isbjørn, Øjvind Ørn og Egon Egern. Denne side er henvendt til børnene, som sammen med forældrene kan snakke om, hvad dyrene hedder. Den anden side er rettet mod forældrene, som her kan læse om barnets sproglige udvikling, når det er 0-3 måneder, 3-6 måneder, 6-9 måneder og 9-12 måneder. Her kan man læse, hvad barnet kan, og der gives en række gode råd. Desuden er der en lille liste med 'værd at vide' samt en række fingerpeg om, at forældre bør søge råd og vejledning, hvis de oplever nogle bestemte ting hos barnet.

Centeret omtaler normalvis ikke denne slags bøger, men vi har gjort en undtagelse, da Hit med sproget indeholder råd og vejledninger med henblik på børns sproglige udvikling set ud fra et forældreperspektiv.

Del siden på email

Du deler et link til siden: Hit med sproget